vrijdag 20 juli 2012

naaimeubel met een extraatje

Terwijl ik werk,brei naai en haak is mijn lief ook erg aktief.
Want eigelijk stond mijn naaimachine op een zeer wankel tafeltje in mijn zolderatelier(vind ik zo heerlijk klinken) maar zo voelt het wel een beetje.
Het is een heerlijke lichte kamer waar ik heerlijk alles kan laten staan van naaiwerk tot mozaiek en dat geeft een hoop rust..........
Maar de tafel was alles behalve ideaal,dus toen besloot Rob voor mij een nieuwe te maken met wat leuke snufjes ,daar ben ik nartuurlijk altijd voor in!!!
Dus toen ik naar oosterijk was heeft hij in combinatie met zijn avonddiensten hard gewerkt aan het meubeltje en ja hoor het was klaar toen ik thuis kwam ,op de laatjes na..........want die werden van kartonage gemaakt en dat is veel werk.
Maar gister waren ze af en ze zijn zo leuk dus hier even een kiekje.
En als ik zelf dan een blik in mijn ateliertje werp stik het er van creatieve ideeen dus ruimen we op deze plek niet te veel op ,
tot het volgende bericht fijne avond...Marloes

12 opmerkingen:

 1. Super leuk! Wat kan hij het toch goed! De inspiratie kan komen...🎉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Marloes, wat schitterend! Wat een heerlijke plek met al je creatieve spullen om je heen. Hier moet je wel inspiratie op doen. Wat fijn dat je alles kunt laten staan. Ik denk dat je hier graag bent.
  Kom maar op met al je ideeën..... Het is rustig in Blogland; er wordt wel veel gekeken, maar niet veel gepubliceerd. Tot een volgende keer en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie aanwinst. Hier kun je met veel plezier weer heeeeel veeeeel uurtjes doorbrengen. Die laatjes zijn echt heel gaaf. Leuk om van allerlei prulletjes in op te ruimen. Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem21.7.12

  Wow, wat een prachtig kastje!! Die man van jou heeft net zulke gouden handen als jij zelf hebt Marloes, super!! Hier ga je vast dagelijks van genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat je een 'atelier' hebt en nog heerlijker dat je zo'n handige man hebt! Wat een prachtige tafel/kast en wat een lieve verrassing. Het maakt het boven bezig zijn nu nóg leuker voor je! (als je man daar dan maar geen spijt van krijgt omdat ie je nu nog minder ziet ;-)

  Veel plezier in het atelier!

  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er leuk uit, je atelier !!! Fijn hè, zo'n plek waar je alles kunt laten liggen zonder te hoeven opruimen. Vind het altijd erg leuk om te zien hoe een ander z'n hobbyplek eruit ziet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kastje, handig hoor zo'n man.

  Groeten, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem21.7.12

  Wat een heerlijk plekje en een pracht van een tafel....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er super leuk uit hoor,handige man heb jij,
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat je man je zo verrast heeft met een eigen gemaakt meubel en een hele leuke ook nog! Wat heerlijk ook je eigen knutselplekje hé?! Ik heb dan wel geen eigen zolder...mijn kinderen bezetten nog steeds de zolder...maar wel een klein kamertje waar ik een knutselkamertje van heb gemaakt. Een heerlijke plek om inderdaad even alles te kunnen laten liggen zonder dat het iemand in de weg ligt, heerlijk!
  Geniet lekker van je mooie meubel en wat heerlijk zoveel laatjes...die komen altijd van pas!
  Fijn weekend, Groetjes Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig leuk al die verschillende laadjes. En zelfs een met mopsenpapier..... Super.
  @

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit had ik toch bijna gemist, ziet er hartstikke mooi en handig uit. Knap gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen