maandag 7 mei 2012

wild breien

ja het is erg leuk dat wild breien,ik zag het ook in Denemarken .
Ze hadden het fietsenrek ermee opgesierd zie hier.
En in die leuke handwerk winkel heb ik niet kunnen nalaten nog een paar leuke borduurtje mee te nemen ,plus een paar Rosenhuse om te breien, nu maar hopen dat ik eruit kom,denk het wel.
borduur is van Birthe Larsen

8 opmerkingen:

 1. O, leuk dus in Denemarken ga ik ook even op zoek naar Handwerk-winkels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het vast heerlijk gehad, Marloes? Ben je nog bij Christel op bezoek geweest? Die borduurpakketjes van fru zippe zijn leuk hè. Ik heb er ook eentje. Enig. En je quilt, die je meegenomen hebt is ook al zo prachtig. Vanmorgen zijn we voor het eerst in Dreefzicht geweest; dat was erg leuk; met z'n 8-en en allemaal dol op handwerken. Wat een band heb je dan meteen al. Ondanks dat je die dag aan het werk bent hoop ik je toch een keer te zien. Je zult het enig vinden. Groeten, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem7.5.12

  Wat leuk een rosenhuse breien , wat zal dat voor moois worden ;o) en dat gaat je vast lukken hoor......en mooie borduurpakketjes heb je uitgekozen.
  groetjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat je naar Denemarken geweest bent! Een echt borduur land..... Die gebreide huisjes lijken me ook leuk!
  Wild breien vind ik ook geweldig. Vorig jaar was het stadje hier vlak bij prachtig versierd met allerlei breisels en haakwerken; op een nacht is alles weg gehaald... wat jammer!!!
  Ik ben voor mijn hobby naar Duitsland geweest en heb het daar geweldig gehad. Als je weer thuis bent is er eerst zo veel te doen. Ik moet weer op gang komen.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dus een leuke vakantie gehad! en met een mooie buit terugekomen. die roosenhuse ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh die huisjes zijn leuk!!! grappig toch hé...dat wildbreien! groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem8.5.12

  Geweldige foto van het wildbreien, dan zie je meteen hoe universeel het is! Leuke patronen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk is dat hè om iets handwerkachtigs mee te nemen uit het land waar je op vakantie bent... Later ook zo'n leuke herinnering!

  Groetjes, elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen