Ze komen van "de Krat" een biologische groente krat die ik iedere week krijg bezorgd. En nu zaten er de eerste augurkjes in ongeveer een pondje, niet heel maar wel een leuk karweitje tussendoor. Het is lang geleden dat ik dit deed maar ga het weer eens proberen.
Helaas moet er altijd veel suiker in en dat wil ik nu eens anders doen via Lupineke heb ik nu even een recept uitgewisseld gekregen waar honing in gebruikt wordt en dat lijkt me een goede variant op suiker.
het komt van modderbaard ,zoeken onder augurken inmaak.
augurken in het zout |
Augurken inmaken? Dat heb ik nog nooit gedaan, maar waarom ook niet? Je hebt groot gelijk dat je geen suiker gebruikt, dat is zo slecht.
BeantwoordenVerwijderen't Lijkt me leuk om straks een keurige rij potjes te hebben..!
Groetjes, Elizabeth
Lekker!!! Niets gaat boven zelfgemaakt. Ik gebruik wel altijd suiker, als je verder weinig suiker gebruikt, kan dat best.
BeantwoordenVerwijderenEn het komt de houdbaarheid ook ten goede.
leuk dat je even meedenkt neem het in overweging ,gr marloes
VerwijderenMisschien kun je ook Stevia gebruiken... Zoetpoeder. Ik gebruik het om suikervrij te koken en te bakken. Ideaal voor bijv. rabarber...
BeantwoordenVerwijderenGroeten van Willemien.
oh dat klinkt goed! hier nl een paar augurkenmonstertjes in huis ;). Ben benieuwd naar het vervolg!
BeantwoordenVerwijderenIk ben gek op augurken, dus misschien ook maar eens zelf gaan inmaken.
BeantwoordenVerwijderenSpannend... hoe zou het vervolg zijn? Ik ben heel benieuwd Marloes!
BeantwoordenVerwijderen