zondag 29 september 2013

Hier zijn ze dan gedroogd

hier zijn ze dan en ze zijn heerlijk en knapperig
echt een aanrader!!!!!!
wel 4 uur op 65 graden gedaan .....................Dus je oven volproppen!!!!!
En klein stukje open tussendoor.

22 opmerkingen:

  1. Dat ziet er echt heerlijk uit! Groeten, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukt!!!!! Ziet er smakelijk uit!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel werk, maar als het lekker is heb je het er wel voor over... eet (snoep) smakelijk.
    Groet, Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jemig wat duurt dat lang....
    Is het lekker?
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog nooit bedacht dat je appeltjes zo kunt drogen. Wat een werk. Hoewel, de over doet het meeste, denk ik :-)
    Groetjes,
    Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zie ik het goed, heb je ze niet eerst geschild? Dat scheelt dan al weer. @

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zijn appels van eigen boom onbespoten schil kan prima

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jee, moet het zo lang???
    Ziet er wel erg lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zien er lekker uit, maar je mag inderdaad wel je oven volproppen met zo'n baktijd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik bewaar ze gewoon en eet ze de komende maanden vers!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jammie...dat ziet er erg lekker uit,Marloes.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk idee, ga ik proberen, lijkt me lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een superidee zeg. Ook omdat mijn konijnen daar dol op zijn; hoef ik ze niet meer te kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem30.9.13

    Super lekker ja; maar al die "moeite". Ik ben zo'n vreetzak...die bak zou zó leeg zijn ;-) Veeeeel te lekker !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik was benieuwd naar her resultaat en zie hier is het... Laat het u smaken !!!
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ga ik ook eens proberen, merci!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Grappig. Goed idee voor als ik straks nog veel appeltjes overhoud.
    Ik neem aan dat ze zo ook houdbaar(der) zijn geworden?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het zijn wel hele dure appeltjes geworden he? Hoe ver ben jij met je pinwheel? Laat je hem eerdaags even zien? Ik ben reuze benieuwd/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat valt wel mee hoor oven hoeft niet heet blijft lang op temperatuur

      Verwijderen