dinsdag 7 augustus 2012

quilt af

zo de quilt voor Bram hebben we vrijdag afgemaakt, het is super groot dus ik heb de hoeken even gefotografeerd want 1.50 bij 2.10 krijg ik niet goed op de foto hoor!!!!
Het was een hele klus en al de 35 blokken heb ik per stuk doorgestikt.
Klus geklaard ,erg leuk geworden,op naar het volgende.

Heb net een schapenvacht aangerijkd gekregen gisteravond via een klant die op een camping op Texel zit.
kan je toch eigelijk geen nee tegen zeggen dus gisteravond meteen de eerste partij gewassen,ligt nu op grote doeken te drogen,

Vandaag de rest tussendoor gedaan. Nu drogen en dan aan het kaarden en spinnen.
En dit clubje is toch ook gezellig,zijn Grace haar liefste vriendjes Storm(de herder ),Jack (de russel) de honden van mijn zus.
Zo leuk als je die drie ziet rennen .

11 opmerkingen:

 1. wat ik van de quilt zie ziet er echt super uit! ben toch wel nieuwgierig naar de rest ;);). een foto als ie aan de waslijn hangt? dus vanuit de verte?wat een heerlijk hondenstel! groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden, de quilt, en lekker groot !! Oo, en laat je ook een foto zien van dat kaarden en spinnen? Vin'k interessant !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge, dat hebben jullie snel gepiept! Geweldig grote quilt hebben jullie gemaakt voor Bram. Wat zal ie daar van genieten!
  Ik smelt van die hondensnuiten, oh wat een heerlijk stel..

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt van alle markten thuis.... De quilt is erg mooi, daar zal je kleinzoon lekker onder slapen.... Heerlijk om met wol bezig te zijn... Ga je ook nog verven of houd je de naturel kleur??? En dan het honden clubje...wat een leuk stel zo samen. Je kunt zien dat ze elkaar goed kennen. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hang je quilt eens over een schutting ofzo, ik vind het zo mooi altijd als je zo iets breeduit ziet hangen, en die honden zijn een grappig stel bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtige jongens quilt is het geworden.
  Je hebt al weer een mooi karwei klaar liggen en toeschouwers genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi geworden hoor, Bram kan alle beesten mooi aanwijzen. Wat een berg wol van één schaap.... @

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Net als iedereen hier voor mij ben ik ook heel benieuwd naar de hele quilt. Dit kleine stukje ziet er al super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem8.8.12

  Wat een heerlijke en gezellige quilt is het geworden Marloes!! Die Bram is een bofferd hoor ;)!! Zo lief dat je deze mooie quilt voor hem gemaakt hebt! En die hondjes, ha ha, wat zien ze er samen ondeugend uit, partners in crime!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heerlihjk quilt om in te wonen! Benieuwd naar de hele quilt, net als alle anderen. Mooi stel hoor die hondjes! En... ruikt je hele huis nou niet naar schaap. Vroeger kocht ik ook regelmatig een vacht maar de auto en m'n handen stonken nog dagen naar schaap!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem8.8.12

  Jee Marloes dat hebben jullie snel gedaan en het is een hele vrolijke quilt geworden, leuk die vacht heb ik ook nog liggen jij bent ook ect een doehetallesje hé ;o)
  en mooie foto van de honden bij elkaar
  groetjes .....

  BeantwoordenVerwijderen