woensdag 20 juni 2012

wat kleine werkjes tussendoor

Deze week heb ik het een en ander uitgeprobeerd aan kleine werkjes tussendoor ,even lekker achter de naaimachine voor wat kleine resultaatjes.
Allereerst de bloemen van eloleo die je daar kan vinden ,de bedoeling is om een gezellige verjaardagsslinger er van te maken. dus af en toe maak ik er een paar.
verder kwam ik bij Jeanet een schattig hartjes dekentje tegen,dat wilde ik ook even uitproberen of het haken daarvan mij lukte, een klein lapje gehaakt en er meteen maar een telefoonhoesje van geproduceerd.
En tussendoor lekker verder met de arnemuidense visserstrui ,achterpand nu voor 2/3 klaar laat hem zien als hij af is.Dat zal niet lang duren!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk die bloemen!!! Ik krijg zin om ook weer eens achter de naaimachine te kruipen.
  Het telefoonhoesje is ook erg lief geworden.
  Je bent lekker bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die bloemen!!!!!!
  En je telefoonhoesje .... super!

  Ik kan wel achter de naaimachine kruipen maar dat is dan ook alles. Heb ik nooit geleerd ...... misschien ooit toch maar eens oppakken hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem20.6.12

  OOoh wat leuk zeg zo'n bloemenslinger, en ik vind ze zo los ook al heel leuk, en je hoesje is schattig.....ik worstel(zucht) met het kus de kikker project maar wel lekker in de tuin hihi.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je lekker bezig.... Leuk hoor... Een telefoonhoesje is lekker snel klaar en het ziet er mooi uit. Hier voorlopig de laatste verjaardag...Ga straks naar de oudste kleinzoon die 13 is geworden vandaag... stoere bink, die toch wel heel graag wil dat beppe komt..... Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook weer achter het naaimachien gekropen, weleens waar eerst om te verstellen(zucht) en ook om nog eens wat uit te proberen.
  De bloemen vind ik erg leuk, ga ik eens proberen,
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee, zou het soms naaimachinetijd zijn? Grappig he, ook hier staat-ie, na maanden, weer eens op tafel :)! Ik vind vooral het telefoonhoesje echt superlief Marloes!! Die hartjes, die doen het um!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Marloes,
  wil je het patroon van de armbanden?
  geef even je mailadres dan mail ik ze doer,
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk die bloemen, knap gedaan hoor. En die hartjes, dat patroon heb ik ook uitgeprint, om ooit eens uit te proberen. Bij jou is het erg leuk geworden.

   Verwijderen
 8. Oh.., wat ben je ijverig! Maar wel leuk om even wat kleins tussendoor te maken. Wat een leuk hoesje heb je van dit motiefje gemaakt..

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie resultaten. Leuk dat je dat allemaal uitprobeert. Die bloemen zijn overal voor te gebruiken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oohh die hartjes...leuk!!! heerlijk hé van die kleine projecten en wat zijn ze leuk gewordne!Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk die bloemen, dat patroontje had ik ook al even liggen, maar ben er nog niet aan toegekomen.
  Maar ja wat in het vat zit.........
  groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen