Joh de tijd vliegt en toen was het al weer dankbare dinsdag.
Dankbaar voor alles wat groeit en bloeit, de druiven zijn rijp dus alles in de pan en koken maar.
zonder toevoeging van suiker hebben we weer heerlijk druivensap
gezond voor lijf en leden...........................................
MMMM! Oma heks is weer geweldig!!!!
BeantwoordenVerwijderenHa ha ......
VerwijderenZiet er zo heerlijk lekker uit ...
BeantwoordenVerwijderenFijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥
Heerlijk Marloes, wat lekker lijkt me dat. En helemaal van eigen oogst!
BeantwoordenVerwijderenzonder suiker kun je het dan wel goed houden ??? ziet er wel heel goed uit !!
BeantwoordenVerwijderenJa hoor maar minder lang ,maar de hoeveelheid is ook niet enorm hoor en inde koeling gaat prima
VerwijderenWeer een heerlijkheid uit je tuin. Hmmmmm
BeantwoordenVerwijderenGrtjs
Daniëlle
Lekker en dat uit eigen tuin
BeantwoordenVerwijderenWij hebben al 2 flessen pure druivensap op, zo lekker!!! Dankbaar heh het groeit er zomaar in trosjes... X Es
BeantwoordenVerwijderenDat zal vast en zeker erg lekker smaken.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Ans
Mooie bloementegels in de keuken.
BeantwoordenVerwijderenZe passen qua kleur perfect bij je druivensap!
Oh, zalig....
BeantwoordenVerwijderenX Nana
mmmm lekker hoor Marloes!!
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk!!
BeantwoordenVerwijderenOhh bedankt voor de tip. Wij hebben hier ook vele kleine druifjes en was me aan het afvragen hoe ik deze nu het best verwerkt krijg. Gewoon koken dus ... (hoe lang?) en dan door de zeef?
BeantwoordenVerwijderen