dinsdag 16 september 2014

Dankbare dinsdag

Joh de tijd vliegt en toen was het al weer dankbare dinsdag.
Dankbaar voor alles wat groeit en bloeit, de druiven zijn rijp dus alles in de pan en koken maar.
zonder toevoeging van suiker hebben we weer heerlijk druivensap
gezond voor lijf en leden...........................................

15 opmerkingen:

  1. MMMM! Oma heks is weer geweldig!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er zo heerlijk lekker uit ...
    Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk Marloes, wat lekker lijkt me dat. En helemaal van eigen oogst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zonder suiker kun je het dan wel goed houden ??? ziet er wel heel goed uit !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor maar minder lang ,maar de hoeveelheid is ook niet enorm hoor en inde koeling gaat prima

      Verwijderen
  5. Weer een heerlijkheid uit je tuin. Hmmmmm
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker en dat uit eigen tuin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wij hebben al 2 flessen pure druivensap op, zo lekker!!! Dankbaar heh het groeit er zomaar in trosjes... X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat zal vast en zeker erg lekker smaken.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie bloementegels in de keuken.
    Ze passen qua kleur perfect bij je druivensap!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mmmm lekker hoor Marloes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohh bedankt voor de tip. Wij hebben hier ook vele kleine druifjes en was me aan het afvragen hoe ik deze nu het best verwerkt krijg. Gewoon koken dus ... (hoe lang?) en dan door de zeef?

    BeantwoordenVerwijderen