vrijdag 14 december 2012

Kerstboom photochallege

Eigelijk is het voor mij nog een beetje vroeg om de kerstboom te zetten ,maar ach dit jaar  toch gedaan in het kader van de photochallenge van Dinah ,een klein smal houten boompje van eigen maaksel staat nu voor het tweede jaar.
en nartuurlijk mijn (onze)engel niet te vergeten erachter aan de muur. Gemaakt door Casandra Cassius van het winkeltje Paviljoen 3 in Weesp, zij maakt erg mooie keramiek en kan fantastisch schilderen van dit soort dingen . 

Op deze manier hoef ik met de kerst mijn hele huis niet te verbouwen ,want daar heb ik echt een hekel aan .Bij ons heeft alles zo zijn plekje en blijft daar altijd staan.En dit kost maar een klein plekje en toch gezellig......

14 opmerkingen:

 1. Anoniem14.12.12

  het ziet er enorm gezellig uit, slim bedacht
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig mooi in kerstsfeer. Mijn kamer hoeft ook niet zo uitbundig opgetuigd te worden. Alles heeft een vaste plaats. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie engel!~Gezellig he, al die kerstsfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een uitkomst meis .... niks hoeven te verbouwen hihihihi.
  Alhoewel het hier ook wel mee valt hoor.

  Wat een onwijs mooie engel dame is dat! Echt WOW!!!!!!
  En je eigen gemaakte boompje vind ik ook geweldig!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk z+n mini boompje en wij hebben ook een kleintje ook omdat we weinig ruimte hebben voor een grote boom. Je kerststal zag ik ook al staan, leuk!! ik heb dit jaar voor het eerst een kerststal. Die engel is id ook erg mooi.

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie het hangen!!! Fijn!!!!!!!!!!!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke boom zo, is speciaal.
  Bij ons staat ie altijd net nadat de sint terug naar Spanje is, ben ik gewoon van toen d ekdn klein waren en dat blijft nu maar zo :)

  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moet de boom nog kopen, ik hou van de geur vAn een denneboom. Morgen gaan we er een kopen, gisteren bij het tuincentrum alleen maar mooie bomen die erg duur waren, even verder zoeken dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuk boompje heb je gemaakt!
  Hier staat inmiddels de kunstboom in de huiskamer, maar om nou te zeggen dat ik er relaxt van geniet???? Frodo en Pippin vinden de boom het ultieme speelgoed en klimmen met enige regelmaat tot bovenin. Nu zitten er onbreekbare ballen in, dus dat is niet zo erg. Maar het is zo eng dat ze ook steeds in het snoer van de lampjes zitten te bijten. 220 volt kunnen die kattenbekkies vast niet hebben :-(
  Ach, volgend jaar zijn ze vast een stuk bedaarder.
  Groetjes en fijn weekend,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Marloes,

  Je hebt me gisteren weer tot tranen toe geroerd.
  In het midden van alles kreeg ik je zelfgemaakte cookie kaart en de mooie cookie sterhanger!
  Zo lief, ook de tekst in die kaart.
  DANKJEWEL!!! Ook voor je steun. Je bent een lieverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Casandra beschilderd ook weleens een kast paar jaar geleden hele mooie bij haar gezien. Ja heel leuke winkel, alleen 1 nadeel zit precies tegenover de appie waar ik mijn boodschappen doe. Dus loop er niet te vaak binnen. Maar wat een mooie dingen maakt ze en heeft ook zo'n eigen stijl. Leuk he om daar rond te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen