woensdag 4 april 2012

paaskleedje

Nou of het voor de paas nog gaat lukken weet ik niet.
Maar of het zonder fouten afkomt is ook de vraag..............!!!!!!!!!!!!!!
mijn hemel ik zie de mooiste borduurwerken langs gaan klein en groot en vraag me op dit moment even af of ik zo'n oen ben die steeds aan het uithalen is!!! of hebben julie dat ook, stilletjes hoop ik van wel, want af en toe lijkt het of het mijn eerste borduurwerkje is.
maar goed ik ga toch maar verder want ik wil het afmaken en netjes.
uiteindelijk wil ik er een kleedje van maken voor op de ontbijt tafel in een broodschaal of zo. nee niet voor mij het zijn de kleuren van mijn dochter.
heb al een leuk boerenbond ruitje en wat band gekocht , moet nog de uiteindelijk keuzes maken, hier weer een klein kiekje.
Wordt vervolgd.....................

10 opmerkingen:

 1. Wat prachtig..., bijna jammer om in een broodmandje te leggen.. Of begrijp ik het niet goed?
  Ik maak ook fouten bij het borduren hoor, soms word je er helemaal kippig van!
  Er zijn ook nogal wat borduursters die op papier de tekens wegkleuren die ze verwerkt hebben...
  Heel veel succes met borduren en of je het gaat redden voor de Pasen? Ambitieus plan hoor.. Marloes!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het niet voor deze Paas dan toch zeker voor alle volgende keren. Gewoon uithalen als je verkeerd gaat, het gaat vast steeds beter. Mooi wordt het zeker. Leuk ruitje ook. @

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is al heel gauw Pasen.... Je moet het nog afwerken ook! 't Wordt wel heel mooi. Je dochter wil het volgend jaar ook wel gebruiken.. Ik borduur weinig omdat ik wat problemen heb met zien. Iedereen moet wel eens wat uithalen...hoort er allemaal bij.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig!! en ja..ik haal ook veel uit bij het borduren. het komt ook doordat het 1 kleur is. dan heb je geen 'houvast'aan andere kleuren. in 1 kleur is prachtig maar best een klus vind ik. maar het resultaat mag er zijn Marloes! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi patroontje, en in maar 1 kleur, dat wordt echt mooi hoor. En uithalen hoort erbij, alleen vervelend als je het in zo'n korte tijd af wilt hebben. Maar er komen ieder jaar weer paasdagen dus dan volgend jaar maar ipv nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt wel heel mooi en ik hoop ook dat het je gaat lukken voor de Pasen. Hier ook veel achteruit borduren.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zie geen fouten, alleen maar iets heel leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In mijn ogen ziet het er prachtig en foutloos uit...!! Wat een ontzettend leuk patroon, jouw dochter boft maar!! Succes hoor verder! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem6.4.12

  Misschien wil je te snel dat heb ik ook weleens , maar het wordt heel leuk . Ik gebruik zo'n regelhulp zo'n metalen plaat met magneetstrip dan weet ik altijd waar ik ben.
  En gelukkig is het ieder jaar Pasen.

  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je dat ik dat nou ook heel vaak heb, dat achteruit borduren. Daarom duurt het bij mij altijd zo lang voordat iets af is. Ik vind jou Paaskleed erg mooi geworden, en toch nog op tijd af! Groetjes, Ans

   Verwijderen