zondag 5 februari 2012

Huiswerk van de juf!!!!

Zo de zondag is omgevlogen,lieza, Richard en Bram waren  de hele dag bij ons.
super gezellig maar ik kreeg ook een opdracht of ik wilde helpen met de knikkerzakjes naaien, Lieza is onderwijzeres op een basisschool en had daar met de kinderen gestempeld op stof, maar toen moest het nog tot knikkerzak genaaid worden en wel 40 stuks. Nou en moeders is gauw om hoor dus tussen de bedrijven door hebben we het ook gedaan, daarna ouderwetse koordjes gedraaid, ach ik hou zo van die dingen. Alles klaar een volle  tas weer mee naar huis. En wat hebben we weer genoten van dat kleine gezellige mannetje, voor het eerst op zijn slee en samen met Grace in de mand gezeten, bij oma in de hobbykamer. Stapel is hij met Grace ,hij noemt haar Kees.
samen in de hondenmand

4 opmerkingen:

 1. Anoniem6.2.12

  leuk de knikkerzakjes, ja als moeder doe je dat gewoon eventjes ;o) en wat een leuke foto met z'n twee in de mand.......Gezellig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je daar druk mee geweest. Ze zijn op tijd af, als het voorjaar er is dan kan er geknikkerd worden. Leuke foto's.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo, jij hebt behoorlijk productie gedraaid!
  wat een heerlijk ventje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, het is echt supergezellig om op een koude zondagmiddag dit samen met je dochter te doen. Leuk ook voor Lieza dat het nu meteen af is. @

  BeantwoordenVerwijderen