dinsdag 28 april 2015

Dankbare Dinsdag

De dagen schakelen zich aaneen ,dankbaar zijn is een vast onderdeel daarvan .
Het is goed voor een mens om stil te staan bij alles wat je gegeven is en wordt en dan denk ik niet meteen aan materiële dingen .
Ik probeer dit heel bewust te doen en merk dat het me goed doet.
En als ik vandaag weer in de tuin kijk is het alweer heel anders als gister dat is mooi maar ook iets om dankbaar voor te zijn.
Het is een voorstelling die nooit eindigt en daar geniet ik van.
De Camelia dit jaar de eerste bloei
Het tranende hartje waar ik altijd weer verliefd op ben
En zie mijn appel boompje zo mooi vol bloem
fijne dankbare dinsdag
 

15 opmerkingen:

 1. Wat een geluk heb jij toch met die tuin. Die doet weer goed zijn best om voor mooie bloemen te zorgen. ( de mijne ook hoor) :-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en mooi gezegd:een voorstelling die nooit eindigt....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijkheid aan bloemen bij je.
  Genieten van de kleine dingen is het mooiste wat er is.
  Zeker weten.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het fijne van jouw mooie foto's is dat ik ook kan genieten van al het moois in je tuin.....en daar ben ik dan weer dankbaar voor.
  Een poosje heb ik meegedaan met de Dankbare Dinsdag, maar nu ik dat niet meer doe, betekent dat niet dat ik er niet over nadenk hoor. Ik ben een stuk bewuster geworden en dat heb ik toch aan jou te danken!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, en ik ben het helemaal met je eens.
  Het is zo jammer dat veel mensen deze dingen niet zien; het kleine is zo groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je appelboom staat er mooi bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk elke keer weer iets ontdekken in je tuin ik was mijn gebroken hartje kwijt was al bang dat die de verbouwing niet had overleefd maar gister vond ik hem weer in een hoekje in een pot daar ben ik weer heel gelukkig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een bloemenpracht al! Een tuin om dankbaar te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige tuin waar het fijn is om heel even stil te staan en te genieten van al dat moois, elke dag opnieuw ... iets om dankbaar voor te zijn !!!

  Fijne week, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral in het voorjaar veranderd er zoveel in de tuin. Was net nog even op zoek bij mijn gemeente want in een van de tuinen in de straat is een prachtige oude ginkgo zonde vergunning gekapt! En ja, er staat alleen nog een stukje stam dus klagen helpt niet meer. Het lijkt wel alsof mensen geen eerbied meer hebben voor wat leeft en groeit. Er stond een hovenier (met het schaamrood op de kaken) en een duur plan even beteuterd te kijken. Ik snap dat niet hoor. Zo'n bijzondere boom die probeer je toch te behouden, ook als je voor iemand een tuinplan maakt? Hovenier. Het zal wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja ik geniet er ook zo van. Zou wel alles tegelijk in bloei willen zien. Misschien is dat op de nieuwe aarde wel zo.. Maat inderdaad; elke dag ziet de tuin er weer anders uit. En de hele natuur. Hartelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk weer dat alles in bloei komt. Dat is echt genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is echt genieten in de tuin. Ik loop ook weer met veel plezier door mijn tuin om te zien welke planten er bloeien. De tuin is nog lang niet op orde, maar dat komt nog wel. Er valt genoeg te genieten.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Inderdaad, Marloes, je hebt helemaal gelijk ! Elke dag weer wat anders in de tuin, dat is zo fantastisch ! Ik heb net hetzelfde gevoel !

  BeantwoordenVerwijderen