zondag 15 juli 2012

bloemetjes haken / en brei foto

allereerst een close up van mijn  Arnemuidense trui op verzoek van marian die hele mooie breiwerken maakt ,dus even kijken bij haar nieuwe tulipa shawl!!! echt fantastisch!!!!
 
mijn trui gaat gestaag en gelukkig nu zonder fouten wat echt een prettig gevoel geeft want ja jullie hebben gelijk je blijft er naar kijken en aan denken dus kop in het zand steken heeft geen zin!!!!Ben dus al weer op de helft van voorpand inmiddels....PPPffffff.....en bedankt voor de support...

Maar kon toch ook niet laten om even een aantal bloemen en blaadjes te haken die denk ik een gezellige winter shawl zouden kunnen worden.
heb daarvoor even een acryl van scheepjes gehaald ,gebruikt
 echter meestal wol of katoen dus ben er nog niet helemaal uit of het nu de juiste keuze is viel meer voor de kleur en voelt lekker licht,dus ga maar even lekker door en zie het wel!!!
soms gaat dat zo.
Het weer werkt goed mee om te breien en te haken enz hi...hi....laten we het is anders bekijken .
fijne zondag........ gr marloes

8 opmerkingen:

 1. Je trui ziet er fantastische uit!!! Super dat je dat toch uitgehaald hebt, net wat je zegt: het zou je achteraf elke keer ergernis geven! En het is inderdaad lekker breiweer.... hoewel ik er nu toch heel wat voor over zou hebben om een weekje de zon te zien!
  Groeten,
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi patroon! Het is idd lekker handwerkweer, maar van mij mag de zon gaan schijnen hoor, ik wil wel weer eens lekker buiten koffie drinken en eens buiten eten.
  Fijne zondag en brei ze verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede zet, hoor dat je opnieuw begonnen bent en hij wordt echt heel mooi. Met een zonnetje is het ook prima handwerken ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk die bloemetjes en blaadjes, ik ben heel benieuwd naar wat je er van gaat maken. En dank je wel voor de close-up van je trui, lief dat je dat gedaan hebt. Moet je nog veel tellen tijdens het breien of zit het patroon al aardig in het hoofd? Mooie hand van breien heb je, mooi gelijkmatig!

  Groetjes en een fijne zondag (met hopelijk nog een beetje zon...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem15.7.12

  leuk je bloemetjes en fijn dat je trui nu weer lekker gaat ;o) en ja het is heerlijk brei,haak en knustel weer :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je trui vind ik prachtig en het haakwerk is heel leuk. Heb je gisteren de foto bij Wieke gezien??? Zoiets is mijn ultieme droom. Zo bloemen/vruchten haken. Hier schijnt de zon volop. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. inderdaad! heerlijk handwerkweer! daar komt veel moois van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, mooi die bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen